29 Şubat 2012 Çarşamba
HAMSİ BUĞULAMA...
Soğuk zamanlarda içinizi ısıtacak bir lezzet daha.Uzmanlar Hafta da 1 kez balık yemenin faydalı olduğunu söylüyorlar.Bizde uymaya çalışıyoruz..Bu tarifte sevdiğim lezzetlerden biridir..Sizde seversiniz eminim.
MaLZeMeLeR:
yarım kilo hamsi,bir baş soğan,3 tane patates ve tat vermesi için 4-5 diş sarımsak yapımı da bir okadar basit:hamsileri ayıklayıp kılçıklarından çıkarın.yağlanmış tepsiye dizin.halka halka doğranan soğanları patatesleri ve en üste de sarımsaklarını ekleyin.suyunu verip ister fırınlayın,isterseniz kısık ateşte ocakta da pişirebilirsiniz..
aFiYeT ŞeKeR oLSuN..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
9 yorum:
ziyaretin ve yorumun için teşekkürler canım..hamsi buğulama nefis görünüyor..elleirne sağlık..sevgiler
balık denince hamsiye tek geçerim, hiç hayır demem, hatta allah evimden balık kokusunu eksik etmesin derim, öyle yani :)
Kokusundan dolayı neredeyse ayda bir eve girmesine izin veriyorum:))
Sizlere afiyet olsun diyorum..
merhaba canım,
bir karadenizli olarak hamsiyi sevmeliyim dimi...
ee severim tabi ama deliisi değilim...
annem çok yapar çok severler...
seninkide çok güzel görünüyor...
ellerine sağlık...
sevgiler...
En sevdiğim balıktır hamsi nefis görünüyor afiyet şifa olsun sizlere..
Bir karadenizli olarak hamsisiz yaşanırmı diyorum uf yanınada mısır ekmeği:)))
Ellerinize sağlık yemiş kadar olduk.
Sevgiler
tanıştığıma memnun oldum üyeliğimi oldum balığımı yedim
bana müsade
:))beklerim
çok kötü kokuyor ya uzun b,r süre de çıkmıyor koku :S
Balık seven ve sevmeyen arkadaşlarım:yorumlarınız için teşekkür ederim...SİZLERİ GÖNÜLDEN SEVİYORUMMM
Yorum Gönder