10 Şubat 2012 Cuma

KIZLAR BANA BİR AKIL VERİNNN !!!!




Evde eski zamanlarda yapılmış bir şalım var.Rengi baya beyaza yakın krem rengi.Nedense çok kullanmıyorum.Dışarıda çok sırıtıyor diye düşünüyorum.Üzerinde değişiklik yapmak istedim ama karar veremedim.Sade mi kalsın??Yoksa karar verdiğim değişikliğe  içinden ip geçirmeye devam edeyim mi arkadaşlar?????

8 yorum:

eviminhuzuru dedi ki...

Sadede güzel ama ip geçirmek yerine uçalrını çiçeklerle hareketlendirebilirsiniz. Şu blogda gördüğüm şal belki fikir olur
http://sweetsisterss.blogspot.com/2012/02/kart-ile-yaplan-sal.html

Zeynep Zee Sertkaya dedi ki...

İp geçirmek de değişik bir fikir , hoş da olmuş bence. Kurdela da geçirebilirsiniz sadece uç kısımlarına , baya bir hareket katar :)))
Bize sordunuz ya şimdi hepimizden değişik fikirler gelebilir. İnşallah kafanızı karıştırmayız.

Sevgiler...

margazit dedi ki...

İp geçirmek güzel fikir, ama bence 1 kat daha ip geçir ki boşlukları belli olmasın. Kolay gelsin.

!! HASKUMAS !! dedi ki...

Bencede ip geçir ama başka renk mesela füme yada gri kreme çok yakışır beceriklim
sevgiler

birincisin dedi ki...

Bence beyaz hali de güzel ama iple de hareketlilik kazanmış.Enine yani uç kısımlara değişik renkli motifler yapıp tutturabilirsin.Saçaklar söküp ponpon yapabilirsin aklıma bunlar geldi:))Yaptığın değişikliği paylaşırsın olur mu ?Sevgiler:))

özlem dedi ki...

merhaba ,sade de çok güzel ama 'evimin huzuru'blog sahibi arkadaşın dediği gibi benim blogumdaki şal gibi kart ile çiçekler yapabilirsiniz bence de,eğer o zor gelirse çok kolay bir yol daha var ,tuhafiyelerde plastik bir alet var yünden çiçek yapmak için yarım saatte bir sürü çiçek yapabiliyorsun , onları da yapıp ekleyebilirsin .İstersen ben daha önce yapmıştım resim gönderebilirim.

Nedret dedi ki...

Uçlarına çiçekler bence de en güzeli olur:))

X madame dedi ki...

merhaba,
ip geçirmek değişik bir çalışma olmuş fenada durmamış ama bence beyaz hali daha güzel. ipler sağa sola takılmaz mı? bende bir fikir söyleyeyimde iyice kafanız karışsın :)
bence üzerine çiçekler ve yapraklarla bezenmiş bir arajman yapın o renkli iplikleride beyaz saçakların arasına renkli saçaklar yerleştirerek değerlendirin...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...