12 Mart 2012 Pazartesi

BU KUMAŞTAN NE YAPAYIM??

Bazen renkli kumaşları farklı şekilde kombin edebiliyoruz mesela kumaşın içindeki renkler 2-3 çeşitse bir eteği birden fazla renkle kullanabiliyoruz.Bu kumaşta onlardan birisi..Aldım ama ne yapacağıma bir türlü karar veremedim.Çift enden 2 metre ölçüsü.tunik mi yapsam,balık etek formunda etekmi yapsam ne yapayım.Fikir verseniz ya bu kararsız bayana bekliyorum yorumları..Hatta elinizde model varsa resmini de gönderebilirsiniz..

9 yorum:

**Yıldızım Sensin** dedi ki...

Merhaba.Kumaş çok değişik farklı bir deseni var gerçekten benim fikrim motifler büyük olduğu için tunik yaparsanız daha güzel olur altınada düz renk pantalon yada etek ile kombinleyebilirsiniz.Diktiğiniz zaman resmini paylaşın lütfen merak ederim.:)))

Adsız dedi ki...

bence etek yap :)

neslinin atölyesi dedi ki...

ben olsam tunik yapardım ama tabiki size kalmış. ama kumaş gerçekten çok kombinle ve renkle kullanılabilir bir kumaş yaptığınız halini de görmek için sabırsızlanıyorum. sevgiler

zeynep dedi ki...

Elbise:))
Vintage bir desen ve direkt elbise canlandı gözümde:)

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

kloş etek. Belinede fiyank şeklinde bağlanabilecek uzunlukta kemer. Kolay gelsin

fatma dedi ki...

ben desenlikumaşa eteği pek sevmem yanı alt kısmının daha düz olması taraftarıyım ben olsam tunik yapardım siyah veya içindekı başka renkten bir kemerle güzel olabilir yada kruvaze denilen arkadan bağlanıp fiyonkolan bir modelde yapılabilir

Adsız dedi ki...

bence de tunik :)

berry dedi ki...

Ben elbise diyenlerdenim. üzerine minik bir hırka ve ince bir kemerle hoş görüneceğini düşünüyorum. ama kolların uçlarına ince bir lastik geçip balon görünümü sağlanmalı etekte biraz kloş olmalı 3/4 olandan :))

Müge'nin Listesi dedi ki...

ben kuması gorunce hemen aklıma harıka puskullu kırlentler aklıma geldi :)


bir bloger annesı olaak takıpteyım...bende beklerım

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...